Az újvidéki Apáczai Diákotthon pályázata

Az újvidéki Apáczai Diákotthon a 2015/2016-ös tanévre pályázatot hirdet egyetemi hallgató, valamint középiskolás lányok és fiúk felvételére. A diákotthon a Maradéki Református Egyházközség tulajdona, működtetője a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete.

A bentlakók rendelkezésére állnak a következők: a tanulószoba, könyvtár, 5-6 ágyas hálószobák, ágynemű, valamint mélyhűtős jégszekrények, mikrohullámú sütők, tűzhelyekkel felszerelt konyhák, fürdőszobák, számítógép használat, internet lehetőség (wi-fi), kedvezményes fénymásolási lehetőség.

Hetente ökumenikus jellegű áhítatokat tartunk, oktatási programokat, pszichológiai tanácsadást vehetnek igénybe. A diákotthon nyelve magyar, elvárásaink pedig: a keresztyéni értékek szerinti viselkedés, szorgalmas tanulás és a házirend betartása, az előadásokon való részvétel.

Pályázni a Felvételi jelentkezési lap kitöltésével lehet, amely innen tölthető le: Felvételi jelentkezési lap. A Felvételi jelentkezési lapot és az ott feltüntetett mellékleteket a következő címre küldjék: Apáczai Diákotthon, 21000 Novi Sad, Ćirpanova 54. További információk a 021/548-259 telefonszámon vagy a nsvmpe@gmail.com villámposta címen kérhetők./p>

A kollégium eddigi lakóinak is újra kell pályázniuk. Az első alkalommal pályázó diákokat személyesen fogadjuk kollégiumi látogatásra, időpont egyeztetés után.

A pályázat beérkezésének határideje: 2015. augusztus 31.

Határidő módosulás! Megkérjük egyetemista lakóinkat, hogy szállásigényüket a következő tanévre már augusztus 21-ig jelezzék elektronikus formában vagy postai úton! A teljes dokumentációt elégséges augusztus 31-ig megküldeni. Köszönjük megértésüket.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE>>

VISSZA A FŐOLDALRA>>