Az újvidéki Apáczai Diákotthon pályázata

Az újvidéki Apáczai Diákotthon pályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre egyetemi hallgató és középiskolás lányok és fiúk felvételére. A diákotthon a Maradéki Református Egyházközség tulajdona, működtetője a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete.

A bentlakók számára a következők állnak rendelkezésre: tanulószoba, könyvtár, 4-6 ágyas hálószobák, ágynemű, valamint mélyhűtős jégszekrényekkel, mikrohullámú sütőkkel, tűzhelyekkel felszerelt konyhák, fürdőszobák, számítógép használat, internet lehetőség (wi-fi), kedvezményes fénymásolási lehetőség.

Hetente ökumenikus jellegű áhítatokat és oktatási programokat tartunk, a lakók pszichológiai tanácsadást vehetnek igénybe.

A diákotthon nyelve a magyar, elvárásaink pedig a keresztyéni értékek szerinti viselkedés, a szorgalmas tanulás, a házirend betartása, és az előadásokon való részvétel.

Pályázni a pályázati adatlapon lehet, amely letölthető a www.vmpe.org.rs honlapon. A kitöltött adatlapot és az adatlapon feltüntetett mellékleteket a következő címre küldjék: Apáczai Diákotthon, 21000 Novi Sad, Ćirpanova 54, telefon/fax: 021/548-259, villámposta: nsvmpe@gmail.com

A kollégium eddigi lakóinak is újra kell pályázniuk. Az első alkalommal pályázó diákokat személyesen fogadjuk kollégiumi látogatásra, időpont egyeztetés után.

A pályázat beérkezésének határideje: 2014. augusztus 31.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

VISSZA A FŐOLDALRA>>